Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro397.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

2011-04-09 - LB:1 Olofström/Kisse-paus

Lördag 9/4: Åka till Olofström... :o) Tävling - LB:1 står på dagens schema! Idag tycker jag, även om domaren sågade oss alla längs med fotknölarna, att Figge gick minst ungefär lika bra som på förra tävlingen. Men det är domaren som dömmer....! Alla (de rutinerade tävlingsryttarna) tyckte att vi skulle minst lägga på ca 5% på det resultat vi fick och se där... då hamnar vi där jag minsann tyckte att vi skulle hamna!

Nåväl... jag skiter i vad domaren tyckte, min medhjälpare TS var något upprörd, mycket mer upprörd än jag på vägen hem då hon läste igenom alla kommentarer :o) Sådana medhjälpare är guld värda!! Man känner sig liksom världsbäst!!

Jag tycker att idag så hade tjäran lättat ytterligare, det var lite lättare, jag fick lite snabbare reaktioner. Själv så upptäckte jag att jag kunde slappna av lite lite i mina ben och inte "hålla om för hårt". Galoppen gick riktigt bra tycker jag! På framridningen så fick jag lite av Figges speciella "öronspel" när han är extra konsentrerad! Så allt går åt rätt håll så jag är nöjd med dagens prestation!! Figge verkar vara lugnet sjäv och är man nödig så är man.... trots att man strax ska in på banan!

Kolla in hur bokstäverna sitter i förhållande till hörnen...... Ska det verkligen vara så här?? Och hur gör man då för att få sina serpentinbågar rätt :o)

eXTReMe Tracker