Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro114.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

2014-03-09 - Tävling Olofström

Söndag 9/3: Tävling! Figge kändes fin på framridningen men när vi skulle in på banan så lämnade han kvar motorn på framridningen ... :( Men en vacker dag så kanske han tar med sig den in och då vet jag en som blir glad!!

Fast det är ju Figges sätt att visa sin nervositet! Och jag har det hellre så än att ha en häst som blir "skogstokig" på framridningen och så går det inte att överhuvudtaget att kommunicera med hästen! Idag var det en som blev helt avstängd och slängde sig åt alla håll och väderstreck, helt livsfarlig att sitta på. Till slut så hade den backat in i ett hörn i ridhuset och kom ingenstans... och hade den rest sig där så hade ryttaren slagit ihjäl sig..... Figge fick då rycka ut som snälla trygga farbrorn.... Matte frågade om jag skulle komma fram och se om Figge kunde smitta av sig med sitt lugn som hon om ur hörnet ...... JA TACK  sa hon desperat.... och så följde hästen med ut från hörnet.... sedan så kändes det som om de höll sig nära oss ett tag... :o) Hoppas det lugnade ner sig för dom, vet inte hur det gick för vi gick in på banan lite efter det!

Nåja, LA:3 tycker jag gick hyffsat bra ändå. Vi skrapade ihop 63,857% och det räckte minsann till en 4:e plats!!! I MSV:an så gjorde vi ett rent byte (så skev domaren) fast kruxet var ju att vi skulle rida förvänd galopp just där....! Och sedan så slängde Figge in ett byte mitt i den avslutande ökade galoppen så den och tillhörande moment övergångar fick taskiga betyg! Så där blev det endast 60%

Dagens bästa.... jag tror minsann att mina tyglar är lite kortare än de brukar i LA:n..... tyvärr har jag ramlat tillbaka till gamla ovanor i MSV.... men bättre än inget!!

Det är inte alltid som de stora långbenta får gå på prisutdelning :)

eXTReMe Tracker