Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro63.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

2015-03-22 - Karlskrona Msv:C1; Msv:C2

Söndag 22/3: Tävla i Karlskrona. Det var inte vår dag idag, det var kallt och blåsigt, Figge var lite spänd och hade inget tryck i bakbenen (mörkt och spooky ridhus), underlaget var väl inte det bästa och ja... nu är jag faktiskt lite gnällig :) Och att rida två klasser är inte bra, har svårt att ladda om. Fast idag var det bra så vi fick åka hem med en bättre känsla än vad vi hade i första klassen!

I första klassen Msv:C1 gjorde Figge två byten.... säkert på grund av att han var lite seg och då red jag mer och det uppfattade han säkert som "byte"! Här fick vi ihop 63,830 %.

I andra klassen Msv:C2 så var han helt klar mer avspänd men fortfarande så hade han inget tryck i bakbenen så vi kunde inte samla ihop oss tillräckligt i lite olika moment.... tex enkla byten, förvända och skolorna. Mentalt så var den andra klassen bättre men vi fick lite sämre poäng, 62,889%

Men så är det! Det är bara att gilla läget och åka hem och fortsätta träna för att blir lite bättre! Lägsta ribban höjs i alla fall så man ska vara nöjd! Att jag över huvud taget tävlar i Msv är faktiskt i min mening lite otroligt!  Så ja, jag är ändå nöjd, faktiskt! Men ändå lite sur för nu har den lilla tävlingsinstinkten vaknat..... och vi vill ju kunna visa upp vad vi kan hemma!

eXTReMe Tracker