Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro729.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Sammanfattning av 2012

Tänk att det redan har gått ett helt år! Ja, vad har vi då hittat på under året som gått! Jo vi har försökt att göra lite roliga saker så som beach-galopp, working equitation, löshoppning, garrocha, galoppera fort som vinden, bomträning, uteritter och dressyr!

Vi har faktiskt varit och tävlat hela 12 gånger och ridit 16 klasser! Vi började med LB och avslutade året med att prova på en Msv:C2!! Det har gått riktigt bra för oss och vi har blivit placerade 6 gånger! Vårt tävlande har gått långt över Mattes förväntningar! Att vi har testat en Msv är helt fantastiskt!

Tanken var ju att vi under året skulle rida mycket garrocha... det har vi tyvärr inte gjort! Det är lite synd men fokus har hamnat på dressyren! Däremot så har vi börjat med galoppombyten! Vi tycker det här med byten är kul men vi är inte så bra på det, ännu! Vi är nybörjare både Figge och Matte! Men vi gör så gott vi kan och vi övar vidare!

Under 2013 ska vi så klart hitta på samma roliga saker som vi alltid gör till vardags! Och så ska vi tävla! Under det kommande året kommer vi att rida LA - Msv så att vi blir säkra på det vi gör och rider detta så bra som möjligt!! Vi fick även i julklapp en helt ny sadel som vi hoppas ska hjälpa till att utveckla oss så vi kan bli ett snäpp bättre!

Här kommer en liten återblick från året, var har inte fått med allt men lite! Gott Nytt År på er där ute!!

 

eXTReMe Tracker