Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro121.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

2012-11-03 - Tingsryd, LA:3, MsvC:2

Lördag 3/11: Tävla :) Så äntligen är dagen här då Figge och Matte ska spänna bågen och prova på att rida en MsvC. Det hade jag nog inte gjort om inte A-LH tjatat om det :o) Tack för det A-L för det var riktigt kul!!

I LA:3:an tyckte Figge att det bodde en jagular i ena hörnan där det inte fanns någon sarg och han tyckte väl egentligen att vi kunde gott ridit en annan väg. Men jag tycker han tar det hyffsat bra och är bara spänd just där och sedan så släpper han det och jobbar vidare. Dock så rider man verkligen förbi just den hörnan många gånger i båda programmen. Tycker jag hade en ganska bra energi på banan, han var inte alls seg och tjäran jag brukar prata om har tunnats ut!

Vi fick i LA:2:an 59.667% och hamnade precis utanför placering, en 4:de plats av 12 startande!

Och så kom vi då till vår debut i MsvC:2!! Jag är jättenöjd och jag tycker vi gjorde ett godkänd runda! Det är ett roligt program och det händer saker hela tiden och det är mycket att tänka på! Vi har massor att öva på!

Vi hade i båda klasserna samma domare och hon tyckte Figge var spänd mest hela tiden, det kändes inte så i alla fall. Han var bara spänd när vi kom i närheten av den där hörnan där jagularen bodde! Domaren var inte alls givmild med sina poäng men hon dömda alla lika hårt! Vi fick i MsvC:2 57,556 %, en 5:e plats av 7 startande. Vinnande ekipage fick 60.667%. Så här såg vår MsvC:2 debut ut!

Nu är tävlingsterminen slut för denna gången! Nu sak Figge och Matte roa oss med annat ett tag!

eXTReMe Tracker