Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro368.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

2012-05-17 - P&R Karlshamn LA:1

 

Torsdag 17/5: Pay&Ride! Idag har vi för första gången provat att rida LA:1 och det var kul! Tycker det gick hyffsat bra! Matte är nu mera inte ett dugg nervös och det verkar som om det börjar släppa även för Figge för idag tycker jag att vi hade en bra känsla och bra energi under hela programmet! Tralala!!

Fast idag var det spöken på banan..... de satt längs med läktaren! Figge har väl aldrig bekymrat sig för sådant!! Inte vet jag varför han gjorde så men men, sådant händer! Fick välja om jag ville komma in på banan innan eller starta utifrån, jag valde utifrån för sådant måste man ju oxå öva på. Tror att om vi gått in på banan innan så hade han inte sett några spöken :o)

Det blev lite missar både här och där, tex så racar i igenom halvt igenom i galopp :o) och så ställde spökena till det lite. Ryggningen blev bra så till vida att han ryggade villigt men han kryllade ihop sig och hamnade bakom lod vilket gav en 5:a, det måste tänka på när vi övar! Första skänkelvikningen fick jag en 8:a på!! Totalt hamnade vi på 65,79% och det är jag jättenöjd med! Jag fick jättebra och nyttiga kommentarer att ta med mig och öva vidare på!

Så här såg det ut denna gången! Nu laddar vi om inför söndag!

 

eXTReMe Tracker