Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro111.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Sammanfattning av 2015

Sammanfattning 2015

Vi tränar vidare för EF och Ingrid och det är fortfarande jättekul! Vi tränar vidare med våra byten som vi (mest matte) tycker är svåra. Det här med taijming är svårt men när Matte får till det bra så får Figge sen större chans att få till ett bra rent byte. Figges svårighet är att han blir kort bak, han kan om han vill och tar i lite men han är oftast lite "lat". Det gäller att få honom att vara på hugget och kvick i kropp och tanke samtidigt som hans Matte ska vara på hugget, kvick i kropp, tanke och taijming!

Vi övar även vidare på piaffen och passagen. Här har Matte svårt att "rida" och få till det en längre sträcka, det är svårt att rytmiskt bibehålla mina hjälper en längre sträcka. Men vi övar vidare och Matte kanske skulle påbörja träning för att förbättra sin bålstyrka.

Körningen har det inte blivit mycket med, det har tagit tid att renovera vagnen vi köpte för ett år sedan. Men nu i slutet på december kom den nya skacklarna så nu snart så kan vi börja köra. Eftersom vi inte haft vagnen så har vi i höst istället tex harvat ridbanan. Men under 2016 har vi en plan på att köra mer.

Vårt tävlande har i år inte legat på topp alls. Det har inte känts bra för Figge har varit seg och väldigt energilös inne på banan, trots att allt känns bra på både framridning och efterridning. Så under 2016 så är planen att vi förmodligen inte tänker tävla dressyr.

WE är något som vi kanske kommer att prova på istället. Figge är mycket duktig på de olika hinderna.

Vi har även en plan på att prova på att dra stock! Vi har fått reda på att vi av en vän får låna en domänsax som används för just att dra stock! Men det tar vi när det blir lite varmare.

Garrochan säger jag ju varje år att jag ska använda mer men det blir tyvärr inte så. MEN ni i år ska vi bannemej slå till och göra det!!

eXTReMe Tracker