Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro709.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

2012-08-11 - Programridning LA:3

Lördag 11/8: Programridning! Oj så nyttigt det är! Vi hade ca 20 minuter/ekipage. Åter igen så är det utbildningssektionen och klubbens dressyr-satsningen som ordnat det hela!! Stort TACK till dom!! Vet hur mycket jobb det är!!

Eftersom det nu är bestämt att jag ska rida LA:3 i lag 2 så övar vi på att rida det programmet. Jag red fram ute och när jag gick in på banan hade jag en bra känsla! Red igenom hela programmet, missade slarvigt nog fattningen till höger, red slarviga svängar i galopp-serpentinerna, vi var inte tillräckligt raka i skänkelvikningen och så hade vi åt helvete för lite ökning i ökad galopp! Så detta fick vi efter programmet öva lite extra på och jäklar i havet vad man ska öka i ökad galopp.... här måste Matte tänka "tok-race i skogen" och så kommer vi det att bli bra!

Vi red igenom serpentinerna igen och då satt de mycket bättre, det är svårt att öva på dessa när man inte har de rätta måtten när man tränar! Ridhuset är lite för stort och då hamnar man fel! Skänkelvikningarna satt bättre när jag hade Figge rak och hade koll  på ytterbogen!

Vi har lagt fram önskemål om att få ha steketet framme många dagar i sträck och även under träningar för det gör så stor skillnad när man kan träna med staketet!

Dagens träning både kändes och blev bättre än förra! Vi fick ihop 60 % och det är jag nöjd med, vi har fortfarande mycket kvar att fila på! Och så här såg dagens träning ut.

eXTReMe Tracker