Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro254.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Sammanfattning 2011

Det har hänt en del under året som gått!

Vi har i vår ridit ett par Pay&Ride och varit och tävlat på riktigt 2 gånger! Matte kunde till och med andas ibland! Dessa två första tävlingar var väl inte helt lysande men så är det när man är nybörjare men jag är helt klart nöjd med både Figge och mig själv!

Vi har haft ett underbart sommarbete som faktiskt är ett förklätt träningsläger! För första gången sedan jag köpte Figge har jag under hela sommaren kunnat köra på, på riktigt! Våra uteritter är många gånger både långa och krävande så det krävs bra kondition och styrka! Och eftersom Figges kondition stod på noll när jag köpte honom har jag räknat med att det är först nu som han har styrka nog för att gå på så hårt!

Under hösten så har vi tävlat 3 gånger och det har gått lite lite bättre för varje gång! Matte börjar känna sig lite mer "säkrare" på banan och kan till och med tänka ut att nu borde jag göra något för att vi ska få till det! Däremot så har jag inte helt kommit till rätta med att faktiskt utföra denna tanke till handling! Vi räknar kallt på att det kommer säsong 2012!

Figge har under sista kvartalet av året vilat/tagit det lugnt på grund av en något irriterad kotsenskida! Men nu under årets sista veckor har vi ökat på träningen och Figge känns helt underbar och han är som vanligt mycket arbetsvillig! Det är inget ont som inte har något gott med sig, brukar jag tänka! Figge och jag har under igångsättningen kunnat förfina vår kommunikation till det bättre eftersom jag har jobbat med att förfina mina hjälper!

Vad har vi då för mål år 2012!!?? Förutom att vi har tänkt att åka ut på en och annan tävling så har jag tänkt att vi ska fortsätta att träna styrka, balans, smidighet så att vi så småningom kan genomföra lite nya moment, några mer samlade steg i trav och varför inte ett byte i galopp :o) Förutom seriös dressyr så har jag tänkt att öva mycket mer på vår Garrocha eftersom vi nu har en instruktions-DVD om detta!!

Här kommer en liten sammanfattning på året 2011 i foto och film! Vi har faktiskt haft det rätt så bra!! Eller hur!!

Nu jobbar vi vidare med träningsåret 2012 och hoppas på att det ska bli bra och att vi kan fullfölja vår lilla plan!

eXTReMe Tracker