Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro323.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

2013-09-08 - Olofström LA:3, Msv:C1

Söndag 8/9: Tävling! Div II och vår klubb har med ett lag! Det går lysande bra för oss och vi kommer 2:a!! Figge och jag skrapar i LA:3 ihop 65.857% och de trots att Figge var tvungen att bajsa i första halten och så fattade vi fel galopp!

I Msv:C1 så skrapade vi ihop 65.532%, en 7:de plats av 14 startande! Det var mycket jämt i toppen för vinnaren fick 66,915. Här hade vi två missar, Figge fattade galopp direkt efter ryggningen (5:a) och så missade vi det ena enkla bytet (5:a) och hade jag fått vad jag brukar få på just dessa hade vi varit placerade! Dvs endast 3 poäng mer!

Mycket nöjd med mina % idag! Mindre nöjd med att Figge kändes som tuggummi att rida! Han bjöd inte alls på någon energi!! Eller är det så att Matte börjar bli bortskämd när vi tränar på hemmaplan och höjt upp ribban på tävling!! Idag kändes han som han gjorde när vi började tävla.... fast då fick vi minsann inte så fina % när vi tävlade!

Det var mycket varmt idag och ridhusen var som bastu! Figge hade idag svårt med att kissa, han brukar alltid kissa varje gång jag lastat upp och börjar rida. Han kissade inte en enda gång idag.... han var kanske kissnödig hela dagen! Och så kanske han är som sin Matte och tyckte det var lite märkligt att åka iväg och tävla så här sent på dagen!! Vi gillar nog morgontävlingar bättre för då är man piggare!!

I andra klassen fick vi 65,532 %

 

eXTReMe Tracker