Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro228.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

2015-05-03 Karlshamn Msv:C1, Msv:B4

Söndag 3/5: Tävling på hemma plan. Det är både bra och dåligt tycker jag. Figge har gått både bra och dåligt tidigare när vi tävlat på hemma plan. Idag blev det tyvärr ganska stora förseningar vilket gjorde att jag inte kom in på banan förrän mer än 30 minuter efter min starttid. Det är svårt att hålla "ångan" uppe då.

Nåja, Figge var lite loj inne på banan och jag var inte alls nöjd med vår ritt. Och det tycket tyckte även domaren som gav oss låga poäng. Jag köper helt klart att man rider ritter som är både bra och dåliga och jag respekterar domarens beslut. Men i Msv:C1 har jag svårt att förstå vad hon menar med sina kommentarer. Jag tittar alltid på filmerna och jämför med protokollet och då brukar man alltid tydligt se vad dom menar! Men i just denna klassen så får jag inte ihop ganska många kommentarer. Helst av allt så hade jag rent utbildningsmässigt velat gå igenom allt ihop tillsammans med domaren så att hon kunnat förklara så jag förstår. Jag vill inte på något sätt att hon ska ändra eller försvara sig men jag skulle vilja förstå så vi kan jobba med det och bli bättre.

I Msv:B4:an så är vi inte bättre än så. Idag hade vi en stor miss i den förvända där Figge tänkte "byta?" och gjorde lite mysko hopp. Han var inte helt framme för skänkeln vilket syns ganska tydligt i igångsättningen efter ryggningen. Piruetterna som vi övat så noga framför spegeln blev inte alls så bra som vi kan... ;) Men däremot så var byten lite lite bättre än förra gången. Det vi nu ska öva vidare på är att vi ska kunna samla oss mer i skolorna, piruetterna, bytena. Har vi tur så kanske vi någon gång kan visa en bra travökning på tävling.... hittils så har det varit omöjligt :)

I Msv:C1 fick vi 60,319 % och i Msv:B4 fick vi 60,435%.

 

 

eXTReMe Tracker