Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro869.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

2013-06-08 - Msv:C1 Gärds

Lördag 8/6: Tävling i Gärds idag! Gick väl inte helt lysande! Tänkte under hela ritten "upp och fram med näsan" och så kändes han seg... som att rida i tjära! Måste säga att det var verkligen längesedan jag kände så! Och varför det blev så idag kan man bara sia om! Men det blir som det blir ibland och det är bara till att göra om, göra rätt nästa gång!!

Men lite måste man klura och tänkbara orsaker kan vara flera stycken.... vi red utomhus och det var årets första. När jag kom in på banan så kom jag ihåg att förra gången vi var här så gillade vi inte underlaget på tävlingsbanan.... som då är helt olikt där man rider fram, vi provade idag att tävla på kandar och här är ju Matte helt nybörjare och vi brukar ha längre stångtygel men så blev det inte på banan och det är inte helt enkelt ( tycker jag) att rätta till mitt under programmet (men det lrä man sig så klart) och så känns det som om Matte håller på att bli sjuk...! Började redan på morgonen att knapra alvedon! Men men, man kan inte vara på topp jämt ;) På det stora hela så är jag ändå rätt nöjd!

Så här såg det ut denna gången och vi fick 60,638 %

Söndag 9/6: Matte ligger däckad i hög feber och ont i hela kroppen!Snälla SK passar Figge och han skulle få följa med på promenad när hon skulle ut och rasta sin hund!! Undrar vad Figge tycker om det... :)

eXTReMe Tracker