Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro463.jpg

Personliga rekord

Kartor pÄ ridvÀgar

MĂ„l och planering 2019

Planering 2019

Har inga planer pÄ att Äka ivÀg och tÀvla sjÀlv. DÀremot sÄ har Figge en plan pÄ att ta med AL ut pÄ Àventyr. Ett mÄl Àr att starta en Pay&WE och kanske eventuellt en riktig tÀvling. I alla fall en Teknik&Speed.

SjÀlv har vi planer pÄ att vidareutveckla vÄra byten. Vi leker för tillfÀllet med byten i vart 3:e och vartannat. Vi har Àven provat i varje.

Vi bara mÄste köra med vagnen mera!!

För övrigt sÄ ska vi göra roliga saker och ha kul

Planering 2018

Ja nÀr man tittar tillbaka sÄ har vi varit ivÀg och tÀvlat Msv:C tvÄ gÄnger, Msv;B en gÄng, vi har Àven tÀvlat LA WE tvÄ gÄnger.

Tycker allt att vi har jobbat vidare med traven och vi fÄr till det lite bÀttre, piruetterna har vi faktiskt inte övat sÄ mycket under Äret utan det Àr mer nu de sista mÄnaderna, men du har blivit klart bÀttre detta Äret.

Det blev ingen distans men vi har i alla fall en gÄng kört och kopplat pÄ vagnen.

Detta Äret sÄ Àr det fortsatt arbete med traven och "suspension", bytena ska bli bÀttre och mÄlet Àr att vi ska försöka klara 5 byten i vart 3:e och kanske kanske leka med att försöka byten i vartannat, bara för att!!

NÀr det gÀller tÀvlingar sÄ tÀnker jag prova Msv:B igen om jag tycker att bytena har blivit bÀttre och jag tror att det Àr strategiskt bra att göra detta i mars för dÄ har vi inte varit ivÀg pÄ lÀnge och dÄ bukar han var lite extra pigg!

Funderar Àven pÄ att starta nÄgon WE om det inte Àr för lÄngt att Äka!

Planering 2017

Planerna pÄ 2017 under vÄren Àr att om allt kÀnns ok sÄ kommer vi att Äka ivÀg pÄ tvÄ eller tre tÀvlingar och dÄ starta MSV:C.

För övrigt sÄ Àr planen att i första hand arbeta vidare med traven för att fÄ lite mer "suspension", byten och galopp-piruetter. I andra hand sÄ tÀnker vi öva lite piaff och passage.

Under vintern 2016 sÄ blev klubben isolerad pga kvarka och under den perioden sÄ var vi med och hoppade varje vecka och det gick faktiskt riktigt bra. SÄ..... kanske kanske vi ger oss in pÄ att fortsÀtta att hopptrÀna lite oftare. Dock sÄ behövs det en hoppsadel för ska han fortsÀtta som han gjorde sista gÄngen sÄ gÄr det inte att ha en dressyrsadel.

Och tÀnker traktens distansklubb ordna en prova pÄ 2 mil sÄ ska vi vara med pÄ den igen. Det var kul förra gÄngen och vi klarade ju maxtiden!

Till vÄren sÄ bara mÄste vi köra oftare, det hÀr gÄr inte. Nu har han inte dragit vagn pÄ över ett Är! Undrar om han kommer ihÄg!

Planering 2016

Detta Äret planerades det att inte tÀvla alls mycket! Kan vi skriva i efterhand eftersom det inte uppdaterades nÀr det skulle

 

Planering vÄren 2015

Har inte uppdaterat hÀr pÄ lÀnge och vi har under 2014 gÄtt ganska bra. Vi har provat nÄgra Msv:B2 och vi har hamnat pÄ mellan 60 - 62 %, men dock inte just 62%.

SÄ detta Äret tÀnker vi inleda med nÄgon LA:3 och sedan sikta in oss pÄ Msv:C för att dÀr fila vidare pÄ att bli bÀttre och kanske kunna höja vÄr %. Det kommer sÄ klart att slinka in en och annan Msv:B bara för att vi ska öva pÄ att byta pÄ tÀvling.


 


 

Uppdaterad trÀnings- och tÀvlingsplan (2013-06-23):

Det har hÀnt mycket under vintern och vÄren! Vi har blivit lite starkare och lite bÀttre. Vi har under första halvÄret startat 4 st LA:3 och 8 st Msv:C och i 4 st av Msv sÄ har vi hamnat över 62%! Det betyder att om vi vill fÄr starta en Msv:B!

SÄ kommande halvÄr, jul-dec 2013 kommer att bestÄ av att vi ska öva byten sÄ att vi under hösten kanske provar pÄ en Msv:B. Annars sÄ Àr planen pÄ att vi ska hÄlla oss till att tÀvla LA och Msv:C sÄ att vi kÀnner oss stabila och sÀkra dÀr!

 


 

VÄr trÀnings- och tÀvlingsplan kommer tillsvidare att se ut sÄ hÀr: (skrivet 2012-10-08)

Det Àr mÀrkligt hur saker och ting kan Àndra pÄ sig! NÀr jag i juli skrev ner mina mÄl och planer sÄg de ute pÄ ett sÀtt (se nedan) och nu har de helt plötsligt Àndrats sÄ jag mÄste uppdatera och omvÀrdera vÄr tÀvlings- och trÀningsplan! TÀnk, nu jag har tÀnkt tanken pÄ att starta högre klasser Àn LA!! Tralalalaaaa!!

Okt-dec 2012:

Förmodligen helt tÀvlingsfritt men vi ska trÀna pÄ att bli starkare och bÀttre pÄ grunderna, förfina kommunikationen och hjÀlperna. Vi övar mot att till vÄren prova pÄ att rida Msv C. Vi ska Àven leka med att försöka lÀra oss att byta galopp, fila pÄ bakdelsvÀndningar, öppna, sluta, ökningar och ryggningar!

Jan-mars 2013
TrÀna vidare med att stÀrka och bli bÀttre pÄ ovanstÄende! Förhoppningsvis sÄ har vi blivit sÄ pass starka att vi Àven kan lÀnga lite bÀttre i trav! Kanske hittar vi nÄgon tÀvling för att starta upp lite lÀtt!

April - juni 2013
Åka ut och tĂ€vla LA och kanske nĂ„gon Msv C om det kĂ€nns bra!

 


Tidigare mÄl frÄn juli 2012

Figge och Mattes tÀvlings- och trÀnings-plan den nÀrmaste 2 Ären.

Matte har som sagt innan Figges intÄgande aldrig tidigare tÀvlat dressyr. Drömmar har man sÄklart men man mÄste vara realistisk och erkÀnna för sig sjÀlv och andra vart grÀnsen ligger! Vi har lagt grÀnsen vid LA!

Hösten 2012:

TÀvla LB och jobba med och sikta mot LA. Vi behöver bÄda bli starkare och vÄr största svaghet Àr ökningar i trav och galopp! Vi kan mÄnga rörelser hyffsat men vi mÄste slipa till detaljerna för att kunna fÄ lite högre poÀng!

VÄren/hösten 2013:
TÀvla LB och nÄgon LA för att fÄ rutin och erfarenhet. Vi kommer att jobba vidare och med mer fokus mot LA och efter hand som det kÀnns rÀtt kommer vi Àven att över gÄ till att bara tÀvla LA!

VÄren/hösten 2014:
TÀvla LA och jobba mot högre klasser! Skulle jag nÄgonsin bara tÀnka tanken att starta högre Àn LA sÄ har jag nÄtt ett stort mÄl!!

eXTReMe Tracker