Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro415.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

2010-03-13 - Pay&Ride

Lördag 13/3: Det var många saker som gick bra idag på Pay&Riden och det var några som gick mindre bra! För det första så kräktes jag inte utan jag kunde till och med andras! Fast jag red inte bättre för det, men det är ju ett steg åt rätt håll! Nästa gång så kan jag kanske genomföra båda!

Figge är ganska cool band andra hästar framridningen och inne på banan MEN idag hade vi större koncentrations-svårigheter! Man vill ju så mycket när man väl rider och jag kände att jag blev lite frustrerad över att vi inte fick fram och kunde vissa allt som jag VET att vi kan. Vi kan bättre i traven och idag var han inte mjuk och följsam!

Vi hade lite missar både här och där, vi orkade inte hålla galoppen, Figge tog sikte på grannstaden när vi skulle öka den ena galoppen så att jag knapp fick stopp på honom och så bockade en gång han när han i galoppen inte fick bryta av när han ville!

Domaren var hård och vi fick inga lysande poäng men när jag tittar på videon så ser det i alla fall hyffsat ut! Fast jag fick i alla fall bättre poäng på runda två!

I alla fall, ska man bocka på dressyrbanan ska man göra det på så sätt att domaren INTE missar det :o)

Hmmm... ihop med händer och armbågar ska ligga intill. Dubbelhäftande silvertejp, tror ni det kan hjälpa?

eXTReMe Tracker