Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro257.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

2001-11-09 ‚Äď 2019-05-16

Figaro XVI ‚Äď alias Figge Spanjack

2001-11-09 ‚Äď 2019-05-16

Denna något fluffiga orutinerade herre stal mitt hjärta från alla första sekunden vi träffades!

Inte i min vildaste fantasi hade jag förställt mig att vi tillsammans skulle hinna med att göra så många roliga saker!

Figge har alltid med humöret på topp ställt upp på allt jag hittat på och vi har genom åren verkligen hunnit med mycket!

Jag hoppas att han med ett smile på mulen gled in på de evigt gröna ängarna med värdighet och vetskapen om att han alltid kommer att vara bäst!

Nu kan han andas igen för nu gör inte tumörerna i lungorna ont. Fuck cancer!!

Allt känns så overkligt, tomt och det gör ont!

Jag vet ju att det så småningom kommer att kännas på ett annat sätt och att jag kommer att hitta en ny stjärna. Det kommer inte att bli lätt att hitta någon som kan komma i närheten av att fylla ut Figges skor. Så jag tänker att den får fylla ut ett par stövlar i stället! Det ena utesluter inte det andra!

Efter Drutten så provade jag ju att vara utan häst och det kändes ju inte speciellt bra och vilken tur att jag ändrade mig för annars hade jag ju aldrig fått uppleva 10 underbart roliga och lärorika år med Figge.

Figge har lärt mig så mycket och framför allt så har han lärt mig att med en glad och positiv inställning kan du lära dig vad som helst, även sådant som man själv ansåg vara omöjligt!

Det enda jag fick lära Figge var det här med att rida ut. Han ville till en början absolut INTE lämna gården och tyckte det var en jävla dum aktivitet. Men efter att ha stampat Husse på foten, bråkat med Matte ganska gånger kom vi till slut överens om att han i alla fall skulle prova ett tag!

Det slutade med att rida ut var det som vi båda gillade allra bäst, allt få ligga i täten och få visa vägen, långa härliga galopper, startboxstarter och full fart!!

Att rid ut i skog och mark ‚Äď It is A kind of magic!

H√§r √§r en av de allra f√∂rsta riktiga turer vi tog. Och Figge var ju tvungen att komma i form f√∂rst f√∂r att klar av en i mina √∂gon ‚ÄĚriktiga‚ÄĚ uteritter! Jag t√§nker v√•rda och minnas den med gl√§dje.

Alla fina kommentarer som vi fick via FB <3

 

167 Bo Och Barbro Svensson, Anne-Lie Holmer och 165 andra

171 kommentarer

 

 

Kommentarer

Lena Nilsson

Lena Nilsson Nej men... ‚̧ԳŹ

1

- - - - - -

√Ąlska

· Svara · 15v

Katarina Bergman

Katarina Bergman

‚̧ԳŹ‚̧ԳŹ‚̧ԳŹ

1

- - - - - -

√Ąlska

· Svara · 15v

Mia MoosbergAktiv nu

Mia Moosberg Den b√§sta ‚̧

1

- - - - - -

√Ąlska

· Svara · 15v

Charlotte Bransfield

Charlotte Bransfield Styrkekramar

eXTReMe Tracker