Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro277.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

2015-02-14 - Ingridträning

Lördag 14/2: Ingrid-träning! Så kul och så nyttigt. Först och främst så tyckte I att de där tyglarna gjorde att vi var klart mycket rakare redan från början... och då kollade hon på medellinjen! BRA! Tyglarna blir ju lika långa nu och det gör så klart en stor skillnad, och hon tyckte att hålla i sista facket blev en lagom bra längd! Alltså så sa hon inte en enda gång till mig att korta tyglarna.... på TVÅ dagar! Underbart! Dock så var lilla Matte lite trött i kroppen efter första passet och tyckte inte att armarna räckte till i traven dag två..... MEN det blir bättre och bättre!!

Matte måste åter igen se till att skänklarna inte halkar bakåt.... de har ju varit ganska bra ett tag men nu när man har lagt focus på andra kroppsdelar så faller man tillbaka på andra...!

Vi ska öva lite extra på att rida bogen in i galopp, speciellt vänster varv, för där tar jag felaktigt tillbaka vänster-skänkeln, och så ramlar vi inåt, kan inte hålla linjen, byter galopp när vi inte ska... vi ska även öva på detta i mellangalopp....för då faller vi ihop i en hög och får inte till det alls :) Att det ska vara så svårt med kroppskontrollen.

Söndag 15/2: Ingrid-träning!

 

eXTReMe Tracker