Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro338.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

2012-04-14 - LB:1 Sporren

 

Lördag 14/4: Dressyrtävling!! Det är rätt kul att tävla faktiskt! Speciellt nu när jag kommit så långt med mig själv att jag både kan andas och tänka inne på banan! Kom i dag på att jag hade en massa åsikter om hur programmet skulle ridas och vad som skulle göras men Figge har inte ännu kommit till mental avslappning så han hör inte mina åsikter! Men jag tror det kommer snart nu när hans matte blivit bättre!

Figge gillar inte grisar!! Idag hade vi på framridningen sällskap av ett helt gäng utegående griskultingar som bodde jämte ridbanan! Vet ni hur kul griskultingar har det?? Det vi.... de skuttar och omkring mest hela tiden och luktar illa!! Så här såg Figge ut när han fick syn på dom när vi lastat ut!! Och jag kan meddela att han tyckte att vi skulle dra där ifrån fortast möjligt! Men han är väluppfostrad och gör som hans Matte säger!! Men han blev rätt snygg!!

Och så har jag i alla fall en liten liten stund legat på första plats :o) Hihihi...! Vi slutade 9:a av 26 starter!!

Och när vi skulle hem så gör Figge som han brukar när vi ska lasta.....! Fast bätte utanför än i transporten :o)

Nåja, åter till tävlingen! Idag gick det riktigt bra tycker jag. Matte red bra och Figge gjorde sitt allra bästa. Vi klarade galoppen utan avbrott och idag skrapade vi ihop 63,67% och det är vi mycket nöjda med! Dagens runda såg ut så här!

 

 

eXTReMe Tracker