Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro238.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

2012-03-31 LB:2 Ronneby

Lördag 31/3: Idag drar vi på dressyrtävling till Ronneby! Trots att Matte var ute i god tid så hände det något.... när vi satt i bilen och skulle köra så var vi en 15 minuter försenade! Varför vet vi inte!! Och naturligtvis så rullar allt på snabbt som tusan i Ronneby så när vi kommer så får vi rappa på som tusan, ut med Figge från släpen, på med sadeln och så får vi jogga till framridningen. Där här vi bara ca 15-20 minuter på oss innan vi ska in och hålla oss beredda på banan....!!

Figge är som vanligt en hjälte som står ut med alla mysko tokigheter som kan uppstå och går lysande på framridningen. Väl inne på banan så står han emot och som vanligt känns det som vi rider i tjära. Men det känns värre än vad det ser ut på filmen och det är i alla fall skönt!

Däremot så var det dålig utdelning på %-ten, vi fick bara ihop 58.33 %! Men klubbkompisen och jag kom fram till att domaren var snål!! Så dåliga var vi faktiskt inte, vi borde båda två i alla fall fått 60%. Men det är vad vi tycker :o) Så här såg det i alla fall ut denna gången!

eXTReMe Tracker