Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro286.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

2013-06-15 - Tävling Llångasjö Msv:C1, Msv:C2

Lördag 15/6: Först tävla och sedan åka till betet i GV!

Ja Matte ligger inte på topp men vi packar ihop oss och drar iväg på tävling! Att ställa in en tävling är liksom inget för oss :) I första klassen var allt segt som tuggummi. Figge hjälpte då rakt inte till utan gick omkring med öronproppar och filosoferade mest för sig själv...! Matte grälade lite på Figge när vi kom ut och påpekade att hade vi ju kommit överens om han skulle vara juste och starta upp och hålla igång bakbensmotorn själv...! Figge kontrade kvickt med att "DET har jag aldrig lovat..."! Nåja, vi fick klart bättre % än vad Matte hade trott!

I den andra klassen fick Matte igång motorn och allt kändes så mycket bättre, känslan var på ett helt annat plan och mycket mer åt det hållet jag vill att det ska kännas på banan!

Tänk vad olika det kan kännas men att man ändå mer eller mindre får nästan samma %!

I första klassen fick vi ihop 63,617 %

I andra klassen fick vi 63,778 %

Det är kul att tävla! Och att ha ett mål att sträva efter! Nu tar vi sommarlov och vi kommer att varva detta med härliga uteritter och lite seriös träning! Vi behöver bli bättre, säkrare och starkare på denna nivån! Och så ska vi så klart träna byten.... som vi tycker är så roligt!

Efter tävlingarna så skulle vi åka direkt till GV. Fast först så var vi tvungna att köra inom JB och lämna av TS som hade sin bil där! Och när vi kommer närmare JB så börjar Figge banka i släpen och så kräver han att han ska UT fort som tusan och när jag då idag körde inom JB, släppte av TS och körde vidare blev han tvärförbannad!! Hihihihi.... vad sur han var!! Och efter att konstant bankat och stampat i nästan 10 minuter så tystnade han, så och då trodde jag att han svimmat av ren ilska...! Men hans stod still och surade...! Fast det gick över en stund senare när han insåg att han var i GV!!

Trots att det Figge inte får gå i en hage med massor av gräs (men bättre än hemma på JB) de första dagarna så blev han lycklig av att få vara i GV! Lite lufthopp och så måste man fort fort hitta ett bra ställe att fulla på!!

eXTReMe Tracker