Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro579.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

2014-05-04 - Msv;C1 - Msv:B2

Söndag 4/5: Tävlingar på hemmaplan!

Första klassen, en Msv:C1, där fick vi 62,66 %. Här fick jag kommentar om att öppnan bitvis var skänkelvikning.... det är ingen kommentar jag fått tidigare, alltså fick vi bara 5,5 (i båda varven) på den som vi oftast har 6,5 - 7 på. Ska studera filmen, kan kanske hålla med om att den var lite tam men upplevde det inte skänkelvikning. Samma sak i slutorna  där vi bara fick 6 och 5,5 där vi vanligt vis oftast ligger på 6 - 7,5 för dom brukar vi vara "bäst på" och här skulle "bakdelen" lämna spåret mer....  ska även här försöka kolla filmen.... jag upplevde det i allla fall att vi red på 3 spår och det är ju det man ska göra.... om jag nu har fattat rätt! Nåja, vi kom i alla fall sist med våra 62,66% och vi hade tufft motstånd av rutinerade och duktiga ekipage.

I den andra klassen kom vi oxå sist :o) Och här hade vi ännu tuffare motstånd! Men vi förbättrade vårt personbästa i Msv:B2 och fick idag 61,512% !! Bytena kändes idag ganska bra och jag trodde att de var rena men de var de inte helt... tyvärr... men de var bättre än förra gången och idag fick vi helt klart till det enkla bytet mycket bättre, dvs 6,5.

Dagens bästa, syns inte så mycket filmerna men det kändes, var att vi fick lite lite mer engagemang i våra ökningar i trav

eXTReMe Tracker