Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro533.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

2012-10-07 LB:2, LA:3 Ronneby

Söndag 7/10: Tävling i Ronneby och deras stora fina nya anläggning!

Idag har Figge varit jätteduktig! Vi har varit iväg hela dagen och han har fått stå i transporten mellan klasserna! Han har stått stilla och bra även när maten tog slut! Och han drack vatten trots att han var på bortaplan! Naturligtvis så har vi med eget vatten!! Vet ju själv att "bortavatten" inte är lika gott som hemmavatten!

Figge gick bra i första klassen, men han gick bättre i den andra där han var mer taggad och på G! Det är kanske så att det är han behöver en runda i kroppen för att det ska kännas Ok! Vi får testa några fler gånger och så får vi se vad som är bäst! Det är tyvärr väldigt långa dagar när man vill rida två klasser!

Matte red fel i första klassen..... eller snarare så glömde hon att börja trava vid A efter skritten.... :o) Det blev -2 för det misstaget!! Klippte bort det från filmen....!

Prisutdeling, vi fick i LB:2:an ihop 64,67% och hamnade på en 7:e plats av 30 starter!!

I LA:3 gick Figge jättebra! Tyckte jag hade bra energi nästan hela programmet! Det var den sista biten efter den ökade galoppen som var tung! Då satt jag och viskade "duktig kille, kämpa på, bra lite till, vi är strax klara, vi klarar den sista biten med...." till Figge hela vägen tills sista halten! Alltså vad bensinen kan ta slut!! Men jag är så jättenöjd med Figge idag!! Och vi fick faktiskt ihop hela 67,10% och hamnade på 9:de plats av 18 starter!! Tralalalalalaaaaa!!!

Tyvärr så strejkade filmkameran.....! Jävla skit....! Hade verkligen velat ha LA:3:an på film!!!

eXTReMe Tracker