Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro709.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Beslutet är taget!

I april 2008 så bestämde jag mig för att det var dax att skaffa en ny häst. Då hade jag under ett år varit utan häst första gången på 21 år. Så efter ett år så kom jag helt plötsligt på att jag ville ha en ny häst. Problemet var att jag hade ju inga pengar så det var till att börja spara!

Så för att göra det hela lite roligare så skapade jag min första blogg som hette: "Kampen och pengar till en ny häst"! Bloggen låg på metrobloggen för de gjorde reklam om att man kunde tjäna pengar på en blogg. Nu fick jag inte in ett endaste öre den vägen... trots att jag, enligt mig, många gånger kom upp i lägsta antal sidvisningar som skulle generera pengar! Jag fick ihop klart mycket mer på att samla pantflaskor! 

Jag har här sparat en del av mina inlägg, speciellt "Sparbössan" där man kan följa hur den ökar och hur jag fått in pengar! Under tiden så spanade jag lite smått på olika P.R.E-hästar. För jag hade bestämt mig för att det skulle bli en brun P.R.E som var valack. Det skulle få ta den tid det ville för det var det jag väntade på. Så när jag hade sparat i ca ett år fick jag se en bild på Figge för första gången!

Och det är märkligt hur man genom en bild kan känna att: Där är han!!!! Och så stannade mitt hjärta! Romantiskt va!! Och denna bilden har jag "ärligt" stulit Ann-Britt på Gustavsborgs PRE! Förlåt Ann-Britt :o)

eXTReMe Tracker