Stallet

Blandade bilder

figaro517.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 52

Måndag 21/12: Uppe innan tuppen för att rida innan jobbet! Enda chansen att få tillgång till ridhuset idag eftersom jag och ridhusen är upptagna hela eftermiddagen!

Figge var som vanligt! YES! Kunde inte känna ett spår av det jag kände och såg tidigare! Underbart att Lottas magic fingers kunde fixa Figge så snabbt och lätt. Jag red inte så länge men vi testade alla gångarter och Figge var underbar och arbetsvillig! Tralalala....!

Tisdag 22/12: Tidig morgon och tillsammans med SK och Diezel rider jag och Figge ut p√• v√•r f√∂rsta sn√∂tur! H√§rligt underbart!! √Ąlskar n√§r det √§r mycket sn√∂ s√• att man kan rida ut! Figge tyckte att vissa stenar¬†helskumma ut med en vit m√∂ssa √∂ver h√•ret......! Trallala...!

Onsdag 23/12: Tidig morgonritt i ridhuset! Mycket mentalt tänkande för mig idag.... försöker lära mig ett dressyrprogram! Det ska ju vara pay&rid om en månad och då har jag och Figge tänkt vara med!

Figge kändes toppen! Idag var första gången efter vilan som jag red honom med lite mer krav! Och vad underbart bra han gick!! Man sitter bara och ler hela tiden! Tralalala...!

Torsdag 24/12: Härlig julaftonsritt till julmusik! Helt själva i ridhuset!! Figge gick jättebra och vi tränade även idag på att rida dressyrprogrammet! Jag kom ihåg det!! Till och med vänstervarvet fungerar jättebra bitvis! Speciellt när jag sitter rätt :o) Hehehe...!

Fredag 25/12: Vilar! Skrittar bara i ca 10 min!

Lördag 26/12: Tidig morgonritt helt ensamma i ridhuset! Idag hade vi på slutet en liten diskussion om att Figge inte bara kan bestämma sig för att svänga till vänster när det passar honom. Och han gör alltid detta på läktarlångsidan på väg ifrån utgången. Den andra långsidan, på väg mot utgången går han alltid helt rakt fram.

Idag, som så många andra dagar en tid tillbaka så har jag jobbat jättemycket med mig själv om att sitta rätt i vänster varv. Jag får inte sitta på ytter sitteben (höger sittben) för då kan ju klart inte Figge jobba rätt i vänster varv. Så ända fram tills nu så har jag "accepterat" att Figge bara vänder in till vänster för att jag vet att det är mitt fel! MEN nu när jag börjar komma tillrätta med mig själv så har jag kommit på att Figge har utnyttjat min svaghet genom att snabbt flytta över mig till höger ..... och vips så passar han på att svänga till vänster när det passar honom.! Hmpf....!

Idag.... upptäckte Figge att det inte gick :o) Jag satt kvar och bjöd på ett bestämt motstånd och gissa om han blev sur och arg när han inte kunde göra som han ville! Hehehe....! Han provade flera flera gånger men se det gick inte, jag satt som gjuten :o)  

Söndag 27/12: I dag var pappa och hans bror K med och tittade när jag red! K kom med lite tips så vi jobbade med tempoväxlingar, halvhalter och lite öppna! Jag tycker Figge jobbade på bra! K och jag hade samma mål men K tyckte jag kunde kräva lite mer redan nu! Men jag vill ta gott om tid på mig så att Figges kropp och själ hinner med!

eXTReMe Tracker