Stallet

Blandade bilder

figaro536.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 43

Måndag 19/10: Hade tänkt fråga tömköringstränaren idag vad jag gör för fel. Det gick inte så där lysande bra i ena varvet när jag tränade själv för ett tag sedan. MEN.... jag behövde inte fråga!

Jag skötte mig tydligen utmärkt för idag gick Figge lysande bra, han hade framåtbjudning till bettet mer eller mindre hela tiden! Jättestor skillnad från förra gången. Figge hade till och med så mycket bjudning framåt att han ramlade in i galopp, dvs han flydde inte in i galoppen för att slippa jobba utan han fortsatte jobbet där istället!

I ena varvet så tränade vi även på skänkelvikning med gott resultat. Tränaren och jag var mycket nöjda redan innan tiden var slut!

Tisdag 20/10: Jobbar ett lätt arbete i dag. Vi tränar i skritt och lite i trav på att svänga lite snabbare undan för ytterskänkel och yttertygel. Reaktionstiden är lite seg men det kommer snart! Det byggs, sågas och fixas överallt till helgens nationella tävlingar så både Figge och jag har svårt med koncentrationen! Det kommer att bli några dagars vila nu skulle jag tro!

Så här såg vår "första" galopp ut!! Vi har bara tjuvtränat lite lite...! Och Figge vill mest stanna hela tiden :o) Här är en liten sammanfattning på våra första 7 månader tillsammans!

 

Onsdag 21/10: Vilar!

Torsdag 22/10: Vilar! Förarbete till nationella tävlingar!

Fredag 23/10: Vilar! Nationella tävlingar.

Lördag 24/10:

Söndag 25/10:

eXTReMe Tracker