Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro381.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 12

Måndag 19/3: Rider dressyr och får vara helt ensam en måndagkväll!! Jag kan rida igenom programmet! Men jag ångrar mig lite att jag har anmält mig till tävling, det kändes inte helt ok och jag tycker vi inte alls håller måttet.

Tisdag 20/3: Arbetar för hand

Onsdag 21/3: Skrittar ut en runda

Torsdag 22/3: BB-träning, som mot alla odds blev av. I alla fall så fick vi rida helt själva för BB på uteridbanan. Figge var extremt pigg och känslig och han gick så jäkla bra. V8.an var rejält uppstartad.

Vi gick igenom i stort sett alla delar av programmet med bra resultat. I slutan till höger så ska jag tänka lite extra på att vara aktiv med högerskänkeln, vid uppridning mot halt så drar vi lite åt höger och i halten så ramlar han lite åt höger. Så, det är egentligen min svaga högerfot som ska aktiveras lite lite mer.

Nu ska vi bara kunna veva igång V8:an inne på banan på söndag. Det brukar inte vara några problem på framridningen och jag ska göra mitt bästa för att bibehålla detta inne på collectingringen!

Fredag 23/3: Vilar

Lördag 24/3: Rider ut en sväng eftersom det är tävlingar på klubben. Han var extremt pigg.

Söndag 25/3: Tävla. Vi fick i alla fall ihop över 62% i MSV:B2, vilket var vårt mål. Men jag tycker inte att det gick bra, Figge var inte framme för skänkeln och det kändes segt. Vi missade ena bytet totalt eftersom han inte var framme för skänkeln.

Före och efter själva tävlandet då är han minsann så jäkla fin. Men inte på banan.... trist att man inte kan visa att man kan mer! Men det är så det är...

Själv var han mycket nöjd med sin prestation efteråt!

eXTReMe Tracker