Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro503.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 11

Måndag 12/3: Skrittar ut i ca 50 minuter. Nu hinner man det efter jobbet!! Så skönt att det är ljusare igen!

Tisdag 13/3: Dressyr och idag minsann så krävde jag lite mer och minsann så blev vår galopp-piruett mindre än häromdagen!!

Filmen är i från i söndags och idag så kändes de mindre!

Onsdag 14/3: Vilar!

Torsdag 15/3: BB-träning! Laddade upp med kandaret och det är minsann första gången jag har det på träning, vill jag minnas!

Det var så kul och det gick lysande bra. Figge går bra dagen efter vila. Tror jag ska prova detta nästa gång jag tävlar.

Idag efter lite uppvärmning så övade vi öppna och slut och byten på olika linjer. Och det allra bästa var att under alla byten vi gjorde så sa B att det bara var det första som var dåligt. ALLA andra var rena, något var kort och vi tappade bjudningen men de var RENA! Känns som om vi har tagit ett steg framåt när det gäller byten!

Vi övade även ökad trav. Och jäklar vilken trav vi fick till och jäklar vad svårt det är att sitta hela vägen.

Vi var så nöjda idag!!

Fredag 16/3:

Lördag 17/3: Morgonpass för att rida igenom programmet inför nästa helg.

Söndag 18/3: Idag fick vår elev AL rida! Och vad bra det gick, idag så tror jag hon kom på det här med att ha en jämnare kontakt och hon kunde be Figge hålla formen. Det går framåt lysande bra! Idag så kunde hon även galoppera lite mer.

Figge lär henne tålmodigt om hur man ska göra, så oavsett vad hon gör så gör han precis som hon säger, även om det innebär att bara svänga rakt in till vänster eftersom hon sitter och säger så. Och så skrattar vi lite eftersom då inser A att oj, nu hade jag inte koll på kroppen igen! Men när A gör rätt så gör Figge oxå rätt!!

Och efteråt så är ju A så nöjd så och öser beröm över Figge så han är så nöjd så att han nästa spricker! Och så får han ett helt kg morötter som belöning för mödan!

eXTReMe Tracker