Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro183.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 10

Måndag 5/3: Dressyr, Figge är pigg, jättepigg och det är minsann drag i bakkärran!! För tillfället så övar vi mycket på övergångar i alla gångarter, skolor, byten och galoppirueter!

Tisdag 6/3: Samma idag, Figge är jättepigg och har ett himla drag på bakkärran!  Vi fortsätter som igår men la till att aktivera bakbenen från skritt, till att få dom lite mer inunder innan jag ber om trav.

Onsdag 7/3: Vilar

Torsdag 8/3: BB-träning, så kul! Denna veckan är det i grupp om 4:a, vilket medför att vi jobbar mycket mer med grunderna. Men grunderna måste man alltid fila på!!

Fredag 9/3: Vilar.

Lördag 10/3: Morgonträning tidigt, helt ensamma i ridhuset med Bruce Springsteen i högtalarna! Kan inte bli bättre.

Kandaret åkte på och jag tycker att det faktiskt gick lysande bra. Känns som om Figge blir lite lite mer rundare/mjukare över nacken när kandaret är på. Satte upp filmkameran och filmade lite på slutet då vi gjorda piruetter.

De har ju blivit bättre känns det som men jag tyckte nog att de på film var lite större än vad det kändes som! Jaja.... vi övar vidare.

Bytena var ganska bra idag! Vi övade även på övergångar från skritt till trav, rygga, piaff-jogg övergångar.

Söndag 11/3: Idag fick Figge vara skolhäst åt AL. Som idag fick till det riktigt bra med kontakten mot munnen! Galoppen gick bättre men Figge säger envist "gör om, gör rätt" fortfarande. Men det kommer!! De var duktiga båda två!

eXTReMe Tracker