Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro28.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 3

Måndag 15/1: Vilar för Matte tränar.

Tisdag 16/1: Tar ett pass och vi fortsätter vårt arbete med piruetter och byten, bytena gick inte alls bra idag. Men förövrigt så fungerade allt utmärkt!

Onsdag 17/1: Sent kvällspass i lilla, vi fortsätter att stärka upp bakbenen via stora arbetspiruetter. Idag så kändes det som om det gick lite lättare och att vi hade lite mer kontroll.

Torsdag 18/1:

Fredag 19/1: Igångsättningskurs. Åh vad roligt det är med kurs. Idag kollade vi av alla grunder ordentligt och växlade mellan att stretcha ut hals och nacke mot att plocka upp formen. Lysande gick det.

Lördag 20/1: Igångsättningskurs. Idag så växlade vi upp lite mer och övade skolor, byten, arbetspiruetter, piaff och passage! Det var så roligt så!!

Våra byten blir bättre, de är långt ifrån perfekta men vägen dit går åt rätt håll tycker jag!!

Söndag 21/1: Rida ut så jag hoppas på bra väder så vi kan sprätta loss lite. Eftersom det kom en massa snö så passade vi på att dra pulka!! Att det kan vara så kul med lite snö!!

AL och Matte hade lika kul som Spanjacken. Matte tyckte minsann att han uppförde sig mycket över förväntan och stod still när han skulle. Bästa Drutten var väl och guidade honom eftersom det var hans allra bästa gren och han tyckte det var sååå kul att dra ungar på snowracer!!

Foto: Thomas Larsson

Foto: Thomas Larsson

Foto: Thomas Larsson

 

eXTReMe Tracker