Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

bullen2.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 46

Måndag 14/11: Dressyrar och övar mycket på byten! Vi över även på att få lite suspension i traven och minsann tycker jag att vi börjar få till det lite längre sträckor och kan till och med svänga lite ibland utan att tappa allt :) Matte känner att träningen av sin egna kropp faktiskt börjar blir starkare och stabilare! Vi har en hel vinter att öva vidare så det ska bli kul och intressant och se hur det blir till våren!!

Tisdag 15/11: Vilar för Matte har date med PT:n

Onsdag 16/11: Hoppträning för EO, alltså idag är den femte veckan i sträck som vi hoppar! Och Matte börjar verkligen bli modigare. Idag hoppade vi på en stor volt, fyra hinder vid kl 12, 3, 6, 9 och vi skulle ha 5 galoppsprång mellan varje. Svårt, klurigt men kul! Och så hoppade vi vattenmatta och regnbågen!!

Torsdag 17/11: EF-träning

Fredag 18/11: Vilar för Matte ska träna och jag hinner nog inte med båda!

Lördag 19/11: Idag kör vi in på 6:te veckan av vår isolering. Idag får Figge jobba lite, han får harva ridhuset. Det var minsann längesedan han hade selen på. Men de gick så bra så, han arbetade på som den mest rutinerade uttråkade arbetshästen ever!!! Det tog ca 40 minuter att gå igenom hela ridhuset!

 

Söndag 20/11:  Rider ut i skogen bakom  och vi snirklar runt och till slut har vi i alla fall varit ute en hel timme.

eXTReMe Tracker