Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro147.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 44

Måndag 31/10: Vilar

Tisdag 1/11: WE-pass som gick super. Att har koner framme att rida serpentiner och volter runt ger verkligen en följsam häst och ryttare!! Måste verkligen se till att ställa fram dom oftare

Onsdag 2/11: Hoppträning igen!! Idag hoppade vi faktiskt en bana på 8 hinder i rad!! Alltså vi är lysande duktiga och det är riktigt kul. Och vi hoppar bara små trevliga hinder!

Torsdag 3/11: Dressyrpass inomhus. Rider lite allt möjligt med byten, skänkelvikningar, övning på medellinjen. Ett lagom pass!!

Fredag 4/11: Ska ösregna hela hela dagaen..... men Matte slutar tidigare och då hinner vi med att både rida och träna!!

L√∂rdag 5/11: Skrittade ut en sv√§ng.... en liten s√•dan. Skogen √§r s√• vattensjuk att man bara kan g√• fram och tillbaka p√• "stora v√§gen" √Ėkentr√•kigt...

Söndag 6/11: Tar ett pass och tar fram konorna som vi använder flitigt till volter i alla gångarter. Har gjort det varje pass hela veckan och nu är han minsann så mjuk och fin åt båda hållen.

Som avslutning så övade vi på byten, på att Matte skulle göra små hjälper och att Figge skulle lyssna på dessa små hjälper... det gick inte lysande bra utan Figge hade nog bomull "öronen".... men skam den som ger sig. Matte tänker fortsätta med dessa små korrekta hjälper och eftersom jag vet att han kan fatta galopp med små hjälper så borde han minsann även kunna byta med små hjälper!!

eXTReMe Tracker