Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro410.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 38

Måndag 19/9: Vilar efter gårdagens utflykt!

Tisdag 20/9: Rider ut, vi tar racingrundan själva och det går lysande bra. Figge är pigg och glad!

Onsdag 21/9: Halkade in på träning i Ronneby för NS, och det ska jag säga var både kul och jobbigt. 30 minuter fullt ös!

Skulle se till att högerbogen i traven satt där den skulle för han fuskade lite och sköt ut den. Korta tyglarna var en återkommande order ;) Bra att hon är på en. Vi fick in bogen riktigt bra och vidare i traven så skulle vi samla och gå framåt men inte på bekostnad av att traven blev snabbare, rida fram till bettet och bakbenen skulle vara aktiverade.

I galoppen skulle vi tänka lite sluta, och när rytmen blev för snabb skulle vi tänka förvänd sluta istället några steg, dels för att han skulle bli lite långsammare men oxå sitta lite mer. Det kändes bra och det ska jag minsann öva på.

Det här kan jag lätt göra om och nu finns jag på deras reservlista i alla fall :=)

Torsdag 22/9: EF-träning, gick riktigt bra. Försökte tänka på gårdagens råd. Idag passade vi även på att träna byten, och ja en del gick faktiskt bra.

Fredag 23/9: Skrittar ut en runda och laddar inför helgen.

Lördag 24/9: Tar ett pass i lilla, Matte tänkte fel och trodde stora var ledigt... så att rida igenom programmet gick inte. Figge rida bitar lite är och där istället. Figge kändes bra och det kändes bra inför morgondagen.

Söndag 25/9: Tävling Karlshamn. japp det blev tävling. Och är det tävling så måste man vara ren!!

Det gick faktiskt bra, Figge bjöd även idag på energi inne på banan och ingen är gladare än Matte då!! Vi skrapade ihop 63,286% och på det hamnade vi på en 4:e plats. Helt oväntat faktiskt för Matte hade städat undan Figge så han gick i hagen om käkade eftermiddagsfika! Det var bara att kasta på sig sina tävlingskläder och gå in på prisutdelning!!

 

eXTReMe Tracker