Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro723.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 35

Måndag 29/8: Tandläkaren inbokad! Japp idag så fick Figges tänder sig en översyn. Så bra med M som kommer och inte behöver droga ner hästarna för att kolla tänderna. Och det gick alldeles utmärkt och Figge var så duktig. Lite ojämnheter här och där men inga sår!! Och hans framtänder såg fortfarande fina ut efter förra årets omgång, de var så snedslitna att det krävdes ett längre ingrepp för att få de jämna. Mycket konstigt att ingen annan har påpekat detta och gjort något åt det för Matte har minsann haft tandläkare ute varje år tidigare!!

Tisdag 30/8: Rider ut en sväng bakom stallet, skrittar väl typ 1 timme.

Onsdag 31/8: Rider ut lite och han är seg till att börja med men det försvinner och sedan så jäklar är han laddad.

Torsdag 1/9: Ett litet dressyrpass. Figge var seg som tusan till att börja med. Sedan så kom vi igång efter ett tag..... gick inte så där lysande idag.

Fredag 2/9: Skrittar ut!!

Lördag 3/9: Idag försöker vi oss på ett genrep och värmer upp länge. Vi kommer igång ganska bra och vi rider igenom programmet två gånger och känner oss hyffsat nöjda faktiskt!

Söndag 4/9: Tävling Olofström....! Det är med blandade känslor som jag åker iväg idag. Hade jag inte lovat att jag skulle vara med i laget så hade jag nog stannat kvar hemma.....

Det var väl tur att jag inte gjorde det för idag bestämde sig Figge för att bjuda på lite energi och jag tycker faktiskt att vi fick till en riktigt bra ritt. Matte vågade inte sia om hur det hade gått direkt efter när de frågade..... tänkte att jag är i alla fall godkänd på 62% och allt över är bonus tänkte jag! Vi slog till med 67.427% faktiskt!! Vi var mycket nöjda båda två!!

Och vi lyckades faktiskt knipa första platsen i laget!! Så kul!!

Så nu kommer det nog inte att kännas lika illa till nästa tävling. Har lovat att vara med i laget även den gången!!

 

eXTReMe Tracker