Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro432.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 12

Måndag 21/3: Skrittade ut en liten sväng, tänkte att han skulle vara stel i kroppen efter gårdagens 3-timmars men nope, det var han inte :) När det var gjort så övade vi lite i padocken. Matte har kommit på ett litet nytt projekt som vi vill lära oss, bara för att ingen annan i vår omkrets någonsin har gjort. Detta kommer att bli vårens och sommarens stora projekt :)

Tisdag 22/3: Red ut en liten sväng med FK och hennes Blonda med åsikter. Det verkade som om Figge hade lugnande inverkan och hon skötte sig faktiskt förvånansvärt bra! In från hagen passade vi på att öva lite på vårt projekt. Det verkar som om han lite lite börjar förstå vad det är vi ska göra.

Onsdag 23/3: Vilar, Hovis var här och fixade nya sommarskor!

Torsdag 24/3: Tog ett dressyrpass, provade fintränset med annat bett som matchar. Figge gillade inte det. Blev stum i munnen och vi hade inte alls samma kommunikation som vanligt. Skillnaden är ju bettet som har fasta ringar och att nosgrimman ligger ovanför bettet. Ska klura vidare på hur jag ska kunna använda fintränset för det vill jag ju ha när vi ska har våran fotosession.

Fredag 25/3: Tog ett pass dressyr igen, idag satte jag på hans hackemore på fintränset och det fungerade ganska bra. Det blir nog så vi får ha det när vi ska fota. Passade på att filma genom att parkera kameran på sarg-kanten och rida en massa byten. Kan konstatera att även om jag gör byten på andra platser än framför spegeln så blir de klart mycket bättre nu!

Lördag 26/3: Idag drog vi på långtur, 2 mil blev det och det tog ca 2,5 timme. Härligt väder och trevligt sällskap! Kan inte vara bättre!!

Söndag 27/3: Vilar

eXTReMe Tracker