Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro449.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 5

Måndag 1/2: Vilar

Tisdag 2/2: Dressyr, det går lysande bra med allt utom bytena! Han har nog aldrig varit på pigg och energisk! Idag fick IS prova Figge för att få känna på och få en hum om hur piaffe och passage känns. Hon har ju en helt egen spansk dam som hon så småningom vill lära detta. Figge uppförde sig som en gentleman och gjorde sitt allra allra bästa för att försöka förstå vad hon ville! Figge fick dagens guldstjärna!

Onsdag 3/2: Hoppning står idag på schemat! FK och Figge har härligt kul! Figge hoppade ju för 14 dagar sedan och då var de båda lite avvaktande. Men inte idag!! Idag hade de båda stenkoll på vad det gick ut på och de hade så roligt! Det hade minsann Matte oxå :)

 

 

Torsdag 4/2: Vila

Fredag 5/2: Ett dressyrpass. Figge fortsätter att lysa med sin härliga energi och arbetsvilja! Han är helt super just nu!

Lördag 6/2: Rida ut förhoppningsvis! Japp, vi tog lilla Racing-rundan med sällskap av ÅB och Front! Yehaaa.... vad härligt det var. Pigga glade men skötsamma hästar och vi kunde galoppera på riktigt ordentligt! Bra lagom mjukt på grusvägarna, som bäddat för härliga galopper!!

Söndag 7/2: Ett dressyrpass!!

eXTReMe Tracker