Stallet

Blandade bilder

figaro407.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 48

Måndag 23/11: Vilar på grund av anledning....

Tisdag 24/11: Rider ett lättare pass och Figge känns riktigt bra!! Han känns fortfarande framåt, pigg och glad! Vi övar lite skolor, skänkelvikning och på slutet lite byten. Bytena kändes riktigt bra faktiskt!

Onsdag 25/11: Sandra motionerar Figge för Matte ska på hockey med jobbet.

Torsdag 26/11: EF-träning - gick lysande men vi tog det som en igångsättningsträning och därmed lite lungare. MEN han var pigg, glad med bra framåtbjudning!

Fredag 27/11: Ett litet joggningpass för att lufta kroppen inför helgens träning.

Lördag 28/11: IJ-träning! Åh så kul det var, det var längesedan det var så här roligt att träna, det tyckte både jag och Figge. Vi gjorde helt rätt i att vila oss helt i 3 veckor. Under båda passen bjöd Figge på en mycket god energi och bjudning. Det var en fröjd att rida. Första dagen checkade vi av grunder med tempoväxlingar, övergångar, sitsen och gjorde lösgörande framdelsvändningar mm.

Dag två var lite mer krävande med både öppna/sluta/halt/förvänd galopp/byten/rakriktning/kvartsvändning i galopp/samling mot passage och en massa påminnelser om att armbågarna ska vara intill, handen sluten, fram med bröstbenet, titta uppåt osv.... !

Söndag 29/11: IJ-träning!

eXTReMe Tracker