Stallet

Blandade bilder

figaro391.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 38

Måndag 14/9: Ett lättare dressyrpass där vi har fokus på uppmärksamhet, övergångar, att vara rund, mjuk och följsam. Har fått låna ett PS-träns. Det ska bli spännande att rida med det några dagar. Det är ju så klart en fördel att testa om Figge gillar det innan man köper för de är ju så ruskigt dyra!!

Tisdag 15/9: Rida ut

Onsdag 16/9: Vila

Torsdag 17/9: EF-träning. Vi övade vidare på att vara aktiva, uppmärksamma och reagera för minsta möjliga skänkel. Det gick så där till att börja med... det blev bättre mot slutet. Men det är bara till att fortsätta att öva på miljontals övergångar för att vi ska få mer framåtbjudning!

Fredag 18/9: Dressyr

Lördag 19/9: Dressyr

Söndag 20/9: Tävla!

Japp, två klasser blev det. Det gick bättre än förra gången tyckte jag, han kunde gott varit lite mer energisk i första klassen. Vi gjorde en grov miss och fattade fel galopp för vi vinglade av någon anledning ut mot staketet och allt blev fel och då blev även efterföljande galoppökning lidande. Vi fick påbackning om att vi red på två spår, det brukar vi inte få.... hmm... så det fick skärpa till oss eftersom det var samma domare i båda klasserna.

I andra klassen var vi lite mer på G, vi försökte rida tydliga övergångar och ställa ordentligt och rida långt ut i hörnen. Vi lyckades rida rakt när vi red in och hälsade och för det blev vi belönade med en 8:a.... även om halten inte var helt korrekt fyrkantig.... men det såg väl inte hon eftersom han var spikrak :) Vi fick klart bättre i Msv:C1:an än i LA:3:an. Det var en rysligt sträng domare men hon var lika sträng mot oss alla!

I LA:3 fick vi 60,286 % och i Msv:C1 fick vi 63,830%

 

eXTReMe Tracker