Stallet

Blandade bilder

figaro68.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 36

Måndag 31/8: Ett dressyrpass. Idag jobbade vi med skänkelvikningar i alla gångarter, aktivering av bakben, tempoväxlingar och massa halvhalter. Vi red även igenom LA:3 programmet och jag tycker nog att vi fick till det bra. Figge bjöd på bra påskjut i mellantraven och det kändes som om vi hade en fin arbetstrav. Ett riktigt bra pass.

Tisdag 1/9: Vi tar en stillsam uteritt. Vi kom på ett ställe där de gjort i ordning vägen som en slinga, med perfekt underlag. Där tände Spanjacken till och tyckte det var väldigt kul att sprattla fram i någon forma av blandad gångart av blandade småhopp!!

De har möblerat om i skogen....!! Nu är där väldigt luftigt och fint! Som tur var har de även städat upp efter sig så stigarna fungerar!

Onsdag 2/9: Vila

Torsdag 3/9: EF-träningen börjar. Hurra!! Så roligt att träna igen!!

Fredag 4/9: Rider ut

Lördag 5/9: Tar ett tidigt morgonpass och rider igenom programmet,. tycker det kändes bra!

Söndag 6/9: Tävla. När vi skulle åka vägrade bilen starta, batteriet var urladdat. Vi kom iväg 30 min för sent och framridningen blev lidande, hade inte tillräckligt med tid och kände mig inte klar när vi skulle in!

Tycker inte fick till det speciellt bra, men å andra sidan så blev det ju tokigt och vi fick inte den framridning vi tänkt. Vi gjorde inga direkta misstag men jag red galoppen med lite för öppen form och därmed avdrag på poäng. Den förvända var inte tillräckligt bärig och för öppen, den brukar vi annars få bra på. Vi skrapade ihop 64,429 %,

Filmen är väldigt skakig ..... ;)

 

 

eXTReMe Tracker