Stallet

Blandade bilder

figaro269.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 31

Måndag 27/7: Har varit på massage idag.... L tyckte jag skulle vila... det tyckte inte jag.... så jag red! Men det var väl inte vårt alla bästa pass.... nä det var det inte.... skulle kanske vilat :) Men det är ju lätt att vara efterklok!

Tisdag 28/7: Harvar på den hyffsat nysladdade ridbanan!

Det gick till en början lite trögt.... båda två var lätt sega i kroppen och Matte började tro att vi båda var "sjuka"..... men kom sedan på att vi egentligen bara var "sommarlata" så vi fick gaska upp oss lite.

När vi väl kom igång så tycker jag det gick ganska bra och vi övade på många byten idag!! Och dom råkade bli på en stor volt där vägen aldrig tar slut. Men vi var nöjda båda två med resultatet faktiskt!!

Onsdag 29/7: Idag tar vi cykelbanan farm och tillbaka för att kunna galoppera lite. Figge var då rakt inte trött, han tyckte allt såg spännande ut och såg spöken lite överallt. Men på hemvägen fanns det inga spöken utan då låg han minsann på.

Torsdag 30/7: Idag drog vi till GV och red ut med AO o Chico, och IL och Loppan. Jäklar vilket drag det var på Figge idag. Han tyckte det var superkul att rida ut i grupp.... som det blir när man är 3! Vi låg sist i den långa Papagojback med två långbenta snabba halvblod före men Matte fick hålla i..... det var explosivt och ett och annat tjolahopsa-steg blev det!

På vägen dit så hade vi tre vilda tanter en äkta Colorado Mountain River-känsla där vi på smala stigar blickar nedåt mot "the river"!

 

Fredag 31/7: Matte har ordnat ett nytt ljud-system i ridhuset som idag testades!! Så roligt, med ljud i hela ridhuset och inte bara lokalt där typ radion står. Nu jäklar kan det spelas. Det är delar av ett gammalt hemma-bio system med två högtalare och en sub som används! Nu ska vi bränna cd-skivor att rida till!

För övrigt så gick det väl hyffsat..... men jag tror nog att Matte har tappat motivationen lite. Måtte träningarna komma igång snart. Det här är ju för tråkigt!!

Lördag 1/8: Idag får Figge vila!

Söndag 2/8: Idag drar vi fram vår vagn och går ner på utebanan och övar lite volter :)

 

eXTReMe Tracker