Stallet

Blandade bilder

figaro552.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 27

Måndag 29/6: Tar ett dressyrpass och det känns ganska bra. Vi övade vidare på arbetstraven och bytena. Idag kunde vi ibland till och med svänga. Var var till och med så vilda att vi provade i skänkelvikning, öppna och sluta... SVÅRT men kul!

Tisdag 30/6: Vilar

Onsdag 1/7: Dressyr och idag så var minsann Figge lite loj och lat. Värmen tar lite på oss! Samma som i måndags, vi tränar vidare!

Torsdag 2/7: Rida ut i GV! Med sällskap av Chico och AO så tog vi en tur på ca 1 timme!

Fredag 3/7: Dressyr på morgonkvisten! Idag hade vi focus på att vara rund, mjuk och tänka framåt nedåt i övergångarna mellan skritt och trav! I galoppen försökte Matte att göra så små hjälper som möjligt när vi skulle byta och då lyssnade inte Figge alls. Trots att Matte vet att han kan fatta galopp för minste hjälp. Det rättade till sig när vi grälat stillsamt på varandra en liten stund.

Vi övade även på arbetstraven där vi försökte både trava fint och svänga samtidigt... hihi... vet inte vem av oss som tycker att det är svårast!.

Som avslutning så övade vi lite på piruettgalopp och på en ganska stor volt med tagen bakdel skulle bibehålla balans, form och böjning, vi gör det klart lättas i vänster varv!!

Lördag 4/7:

Söndag 5/7:

eXTReMe Tracker