Stallet

Blandade bilder

figaro263.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 26

Måndag 22/6: Idag tar vi oss ett seriöst ridpass. Figge gick så härligt bra så!! Vi övade mycket på byten och att vara rund, mjuk och eftergiven innan jag frågar om själva bytet. Skulle verkligen velat ha massor med speglar så man kunnat se vad som händer. Nu blir det svårt att verkligen veta när vi gör rätt och kunna berömma oss själva då!

Vi fortsatte även med att jobba på att alltid tänka framåt, och då för min sits. Att kunna få tillbaka honom utan att ta handen bakåt! Det går bättre och bättre... synd bara att man själv har så svårt att låta bli att ta handen tillbaka.

Vi fortsatte även får lek med att få till lite ordentlig arbetstrav, idag kunde trava på volt och byta riktning utan att tappa bort oss helt. Det är minsann inte alls lätt att rida så! Men vi jobbar i intervaller och tar många pauser.... det behöver vi båda två :)

Kul var det i alla fall ska jag meddela!!

Tisdag 23/6: Vilar! Vi leker lite i ridhuset!

Onsdag 24/6: Vilar och även idag leker vi lite i ridhuset. Figge blir så taggad när han ser att jag har godisväskan med mig. Idag gick han till och med gick ner på båda framknäna när han skulle buga. och han ville buga hela tiden! Och så ville han leka spansk skritt hela tiden.... han är så rolig. Vi jobbade lite på volt i trav och galopp och så lekte vi lite med piaffen. Sedan så tyckte jag att Figge skulle tokbusa lite och det gjorde han och så sveper han in mot mig på en volt i trav och försökte sig på spansk trav... typ! Han var verkligen full av bus och en riktig spelevink idag :) Bästa Figge <3

Torsdag 25/6: Vilar.

Fredag 26/6: Efter 3 dagars vila tar vi ett seriöst pass. Vi jobbar med byten på rakt spår och volt och i arbetstraven kunde vi idag faktiskt svänga och bibehålla allt utan att ramla ihop i en hög! DET är framsteg det! Tralalalala...!

Lördag 27/6: Åkte till GV för en uteritt med Chico och AO! Härligt!

Söndag 28/6: ... kommer inte ihåg!

eXTReMe Tracker