Stallet

Blandade bilder

figaro387.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 25

Måndag 15/6: Vilar

Tisdag 16/6: EF-kurs! Alltså vad kul det är att rida!! Idag övade vi på lätthet, energi och samspel! Vi gjorde tempoväxlingar vid typ varje bokstav, vi red en sliinga som innehöll skänkelvikning, öppna/sluta, länga/samla. Matte fortsätter att jobba med handen mot bettet och att hålla ihop dom.

Det gick riktigt bra och vi red hela passet utan spö..... för det måste vi öva på... och jag är riktigt nöjd med att Figge var så engagerad som han var. Vi hade till en början delade åsikter om vilken energinivå vi skulle ligga på ... men vi avslutade mycket bra!!

Ja vissa kan få hur lång hals som helst när man vill....!

Onsdag 17/6: EF-kurs! Dag 2 och lika roligt idag! Vi jobbar som sagt vidare med samma som igår, men på slutet så bad jag Figge om lite mer tryck och det fick jag. MEN vad svårt och jobbigt det är att rida så, att få honom trycka och bli stor med stora luftiga steg! Ojojoj vad vi kommer att få öva! Men när man på slutet jobbar ner energin så märker man att det är stor skillnad, gigantisk skillnad i känsla!

Torsdag 18/6: Vilar

Fredag 19/6: Tar ett lättare pass

Lördag 20/6: Jobbar lite mer med byten idag!

Söndag 21/6: Åker till GV för att träffa AO och Chico. Vi tar en lagom liten härlig tur! Figge hade sprattel i benen...!!

eXTReMe Tracker