Stallet

Blandade bilder

figaro52.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 24

M√•ndag 8/6: √Ąr hel sj√§lv i ridhuset och vi b√∂rjar mjukt med att v√§rma upp i l√•ngsam jogg. Vi g√∂r serpentiner, volter, jobbar med tempov√§xlingar. Forts√§tter uppv√§rmingen med att t√§nka p√• att handen ska t√§nka fram√•t och att Figge ska vara uppm√§rksam f√∂r sk√§nkeln med s√• sm√• hj√§lper som m√∂jligt.

Idag så kändes det ganska bra och Figge svarade bra på mina hjälper. Vi övade på skänkelvikningar i alla gångarter där vi samlade och ökade på vägen. När vi övade byten så provade vi på att först samla "on the spoot" för att sedan rida framåt och göra bytet. Kändes som det gick bra! Vi lekte även med att länga och samla steget och vi fick till några bra ökningar faktiskt.

√Ėver lag s√• tycker jag att det blev ett riktigt bra pass!!

Tisdag 9/6: EF-träning! Vad roligt! Och idag orkade Matte rida lite bättre. Fortsätter att tänka på handen mot bettet, snabba reaktioner och tempoväxlingar. Idag fick vi till flera bra byten och vi kunde minska/öka volten riktigt riktigt mycket och bra! Behöver tänka på att hans vänsterbog ska ligga kvar på sin plats, det handlar inte om många centimeter men de gör skillnad för att han ska bli helt rak och spåra perfekt.

Onsdag 10/6: Vilar!

Torsdag 11/6: Hovis, Skrittar ut en runda!

Fredag 12/6: Tar ett dressyrpass i ridhuset, uteridbanan är för torr, och det går ganska bra. Vi 4 byten mot speglarna och vad jag kan se så var alla rena!! Tralalala....! För övrigt så övar vi på uppmärksamhet, snabb mjuka hjälper och mjuk hand! Massor av tempoväxlingar och skänkelvikningar!

Lördag 13/6: Rider ut - lilla racingrundan. Det var ett tag sedan vi var på längre tur! Härligt!

Söndag 14/6: Tar ett lugnare pass på ca 1 timme.

eXTReMe Tracker