Stallet

Blandade bilder

figaro527.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 16

Måndag 13/4: Kommer inte ihåg vad bi gjorde.....

Tisdag 14/4: Vilar

Onsdag 15/4: Tar ett pass på ridbanan och Figge är så pigg och går så jäkla bra! Han har bra sting i bakbenen! Tralalala....!

Torsdag 16/4: EF-träning! Och även i dag så går Figge rysligt bra!

Fredag 17/4: Vilar. Men vi leker lite från marken! Tycker att det gick ganska bra om jag får säga det själv :)

 

Lördag 18/4: Figge går just nu superbra! Idag tog vi ett ganska lång pass med en långsam uppvärmning. Vi övade öppna mot spegeln och att Matte ska försöka sitta rätt så att inte ytter bak sladdar ut utan att han istället samlar sig bättre. När jag ber om det så tycker han det är jobbigt och blir istället lite spänd. Men idag tycker jag att vi fick till det ganska bra på slutet.

Vi jobbar nu för tiden ganska mycket i galopp, öka, samla, lite sluta, öppna, on the spot och byten! Idag övade vi även lite mer på mellantrav. Här tycker jag att vi har tappat, i alla fall när jag sitter ner.... det går klart bättre när jag rider lätt.  Hmmm..... ska bli spännande att få igång vagnen och att Figge får dra igen.... tycket nämligen att i höstas så blev mellantraven mycket bättre och jag kopplade ihop det med att han får dra vagn :o)

Nåja, som avslutning så övar vi lite piaff..... ojojoj vila fina jag fick till.... vi har nu på ett tag mer jobbat med passage/arbetstrav men vi lyckades pricka in det vid spegeln så Matte kunde se!! FAN att ingen är här så att dom kan filma tänkte jag...... och vilken tur jag hade... det kom in folk som filmade.... men vi fick ju inte till det lika bra men jag är ändå väldigt nöjd!!

För övrigt så är Figge ganska slimad och fin just nu. Inte den bästa bilder ser jag.... han såg finare ut i verkligheten :)

Söndag 19/4: Rida ut!!

eXTReMe Tracker