Stallet

Blandade bilder

figaro339.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 14

Måndag 30/3: Idag tar vi oss ett litet pass och idag kändes Figge pigg och glad! Han hade ganska gott tryck i bakbenen. Vi övade ett gäng byten, och några skrittpriuetter framför speglen och han "rotar fast" sina bakben rakt ner i marken och sedan så bara snurrar han runt dom utan att lyfta dom. Hm..... här fick vi engagera honom ordentligt och sedan så lyfte han på bakbenen duktigt. Han bjöd även på en liten bättre längning och den där låsningen han hade verkar ha släppt loss honom för nu tar han för sig på ett helt annat sätt.

Figge var själv väldigt nöjd med dagens pass - det var hans Matte oxå!!!

Tisdag 31/3: Bomträning! Idag var Spanjacken pigg och det var bra dag i bakbenen!! Ett tag var energin lite väl hög så Matte fick skritta en stund för att han skulle lugna ner sig. Men han kändes mycket fin mellan varven....... då han inte låg på bettet som en vilde!

Onsdag 1/4: Vila

Torsdag 2/4: EF-träning! Hade ont i magen.... gick inte att rida alls. Men bästa FK som red i gruppen innan, hon som brukar hoppa Figge, ställde upp och motionerade Figge för EF. Det var rätt roligt att sitta på bänken och titta. Figge var lite taskig körde lite med henne :) Han höll inte galoppen i volterna tex.... manjana manjana sa han. Aktiverar hon inte så tänker inte jag heller göra det. Men det blev klart bättre på slutet, och det är minsann inte alls lätt att bara hoppa in och rida så där. Hon gjorde ett mycket bra jobb!!

Fredag 3/4: Mattes mage är helt ok så Figge får idag sina fiskar varma. Inget mer manjana manjana utan bakbenen skulle aktiveras och minsann det gjorde han! Vi red igenom programmet först i trav med lite floppywork. Det var inte förrän på slutet som jag bad om ordentligt tryck! Vi var helt klart nöjda med vårt pass!

L√∂rdag 4/4: T√§vla i Ronneby! Idag rider vi Msv:C2. Har t√§nkt rida det programmet ett tag f√∂r att √∂va p√• bakdelsv√§ndningarna. Idag var han helt klart mer som Figge brukar vara, sp√§nningen och k√§nslan av att han inte tar f√∂r sig var borta. √Ėnskar bara att jag hade lite mer energi inne p√• banan s√• vi kan f√• till lite √∂kningar. Men han var fin p√• framridningen och bj√∂d till och med p√• lite passagt√§nkt och det tackar vi f√∂r!

Idag red vi ihop 65,556 %!

 

S√∂ndag 5/4: Rida ut! Och det gjorde vi. Vi var ute i 2¬Ĺ timme och avverkade stora racingrundan p√• pigga glada h√§star!

eXTReMe Tracker