Stallet

Blandade bilder

figaro516.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 9

Måndag 23/2: Tar ett lättare pass på volten eftersom det är träning i ridhuset. Vi försöker att få in lite byten trots att det är lite trångt.

Tisdag 24/2: EF-träning! Idag jobbar vi mycket med att vi vänder över ridhuset mot spegeln på långsidan där vi ska byta gångart, göra halt, rygga, byta varv mm, sedan utökade vi så att vi övade byten där antingen från rättvänd eller förvänd galopp. Det blev faktiskt riktigt många byten och många av dom var faktiskt bra!! Hurra!!

Onsdag 25/2: Vaccinerade Figge!

Torsdag 26/2: Vilade

Fredag 27/2: Figge och jag ska hälsa på i killgruppen på ridskolan. Vi ska visa/introducera grabbarna till Working Equitation! Grabbar i 7-10 års-åldern gillar lite mer fart och fläkt :) Har fått i uppdrag att klura lite på vilka övningar vi ska prova på! Lansen ska ju helt klart vara med!!

Lördag 28/2: Drog på en uteritt med Front och de var rätt pigga!! Och vi racade minsann på rätt så bra!! Kul!

Söndag 1/3: Tog ett dressyrpass. Red igenom programmet och så tog vi några byten, av 5 byten var 4 bra, det 5:te gjorde han innan min hjälp men det såg rent u i speglen! Trallalalala...! Han kändes förvånansvärt fin för att inte gjort något vettigt på 4 dagar.

eXTReMe Tracker