Stallet

Blandade bilder

figaro383.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 5

Måndag 26/1: Spöket finns kvar men har flyttat på sig så nu fanns det mitt på läktaren. Figge tvärvägrade och verkligt stod och tittade skrämt. Det blev inget bra pass och det är verkligen hopplöst att rida när han är sådan!

Tisdag 27/1: Hurra, spöket är borta idag och Figge är helt som vanligt. Det första han gör att att traska bort till läktaren för att hälsa på den som satt där! Underbart! Men vi tog ett mindre pass för Matte måste vila foten..... den fick kortisonbehandling igår!

Onsdag 28/1: Vilar!

Torsdag 29/1: Tar ett lättare pass innan det är EF-teori inför vårens  träningar.

Fredag 30/1: Stiger upp tidigare än tuppen och tar ett dressyrpass! Figge går riktigt bra och alla spöken på läktaren håller sig borta!! Det är inte kul att stiga upp så här tidigt men om Figge ska gå så här bra så är det helt klart värt besväret :)

Ridhusen ska vara upptagna och regnet/snön ska vräka ner och det passade sig inte att lägga in en vilodag för han vilade ju i onsdags!!

L√∂rdag 31/1: √ĄNTLIGEN kommer ut p√• tur! Det √§r sn√∂, bl√∂tt, det blir klampar men de lossnar ganska l√§tt. Vi hade s√§llskap av Front och Lillen. Figge var som en krutburk och vi kunde bara trava en str√§cka.... den var ju ganska l√•ng i och f√∂r sig men Figge hade beh√∂vt en riktigt racingtur.......!

Söndag 1/2: Rider ut för att försöka sprätta loss lite och underlaget var mjukt. Men Figge har så mycket bus i kroppen att Matte fegar ut lite.... hihi!

eXTReMe Tracker