Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro571.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 48

Måndag 24/11: Vilar - och som det regnar - och Matte mår pyton - och Figge får komma in tidigare så han slipper förvandlas till en sjöhäst!

Tisdag 25/11: Tar ett litet lätt floppy-pass på ridbanan.

Onsdag 26/11: Skrittar ut

Torsdag 27/11: EF-träning, i dag tar vi det lite lätt och ställer inga höga krav. Vi tänker på att vara mjuka, runda men ändå lite kvicka. Figge var pigg, glad och var så arbetsvillig så!

Fredag 28/11: Det blåser så kallt och Matte är så fredagstrött.... så vi beslutar oss för att vila oss i form till morgondagens träning med IJ.

L√∂rdag 29/11: Som vanligt s√• √§r det s√• kul och l√§rorikt att rida f√∂r IJ. Hon matar fram olika instruktioner som en liten kulspruta och jag gillar det skarpt. √Ąven om man inte kanske kan utf√∂ra allt hon s√§ger s√• h√∂r man det och kroppen utf√∂r saker och ting utan att man beh√∂ver g√∂ra n√•got √•t det!

Idag börjar vi med lite lösgörande, vi rider en slinga i hela ridhuset som innehåller halter, skänkelvikningar, volter och detta utför vi i alla gångarter! Och Figge gör som vanligt sitt allra allra bästa! Ignorera handställningen men det är svårt att öva på nya saker och få till det :)

Söndag 30/11: Idag så fortsätter vi gårdagens lösgörande arbete som checkas av och så lägger vi till öppna och sluta i både trav och galopp. Vi får även på slutet öva lite på att leka med traven för att få lite mer lyft i stegt. Detta är en jättekul övning tycker Figge!! Han gillar verkligen att klura på nya svåra övningar!!

Här är en liten filmskvätt när vi leker med traven! Vi tappar ibland både takten och balansen men man måste ju öva för att bli bättre ;)

eXTReMe Tracker