Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro459.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 44

Måndag 27/10: Tar ett lättar pass på ridbanan.... det är varmt! Figge har till och med legat och snarkat raklång i hagen!

Tisdag 28/10: Bomträning.... först var Figge allmänt trött.... det gick över.... för sedan så bockade han en lång serie med sin Matte för han tyckte det minsann var riktigt kul att leka med bommar. Matte tyckte det var mindre kul..... och kallade in FK som fick fortsätta att rasta Figge över bommar..... Matte hade inte gjort Figge rättvisa för hon hade bara backat och fegat och det är inte rätt mot Figge. Kan säga att innan de hade rastat sig klart så hade de hoppat säkert en 50-60 cm och Figge var så nöjd med sig själv när han hade fått hoppa lite på riktigt.

Onsdag 29/10: Tar ett

Torsdag 30/10: EF-träning och vi jobbar vidare med mjuk hand, tempoväxlingar, aktiva bakben. Det gick riktigt bra!!

Fredag 31/10: Vilar. Fick nya skor!!

Lördag 1/11: En skrittrunda på 1,15 tim

Söndag 2/11: Köra en sväng och KD och Lillen ska följa med som sällskap! Men innan vi åkte så klippte jag Figge, det värsta med dåliga skär så han är så ful med alla tofsar överallt. Men skären är på slipning och så har jag beställt nya fina så nästa vecka kan vi putsa till det. Och tills dess så piggar han kanske på sig nu när han slipper ha den tjocka pälsen!!

eXTReMe Tracker