Stallet

Blandade bilder

figaro269.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 43

Måndag 20/10: Tar ett lättare lösgörande dressyrpass. Figge känns fin!

Tisdag 21/10: EF-träning! Idag fick vi oss ett svettigt pass. Matte jobbar hårt med att vara mjuk i höger hand och istället försöka hålla reda på högerbogen med höger skänkel istället. Det går ibland bättre och ibland inte... men jag kommer på mig själv hela tiden och det är ett steg åt rätt håll. Idag tyckte EF att han såg rundare ut i traven och liksom bar upp sin kropp på ett annat sätt. Jag hoppas att det hänger ihop med att jag mjuknat så att Figge kan varar rund och mjuk ända från bakhovarna ända fram till bettet. Det gick riktigt bra!!

Figge blev rysligt svettig, och då har jag ändå halvklippt honom för några veckor sedan. Men oj vad det har vuxit ut igen. Han ser ut som en nallebjörn.

Onsdag 22/10: Skrittar en runda.

Torsdag 23/10: Idag får Figge vila! Eller ska kanske säga att idag får Matte vila.... *host*

Fredag 24/10: Han får minsann vila även idag... i har stora nationella tävlingar och jag hade inte större lust att rida ut i det tråkiga vädret.

Lördag 25/10: Måste trotsa vädret trots att det regnar... vi är ute i ca 2 timmar! Tur man har bra kläder!!

Söndag 26/10: Åka och köra! Det var ju 3 veckor sedan.... helgerna har varit upptagna av tävlingar och älgjakt!!

Vilken härlig dag med härligt väder det blev! Efter en ganska rejäl uppvärmning återvände vi så vi kunde ta vattenhindret. Som idag var väldigt stort med mycket vatten!!

Kanske inte helt optimalt att filma samtidigt som man ska köra ett vattenhinder och bara kan använda en hand...... men det gick ju ganska bra i alla fall :)

eXTReMe Tracker