Stallet

Sparbössan - igen!!

Blandade bilder

figaro566.jpg

Personliga rekord

Kartor på ridvägar

Vecka 39

Måndag 22/9: Idag blåser det nästan storm och är kallt.... Vi hade tänkt skritta ut en lång runda men Matte la in om ledighet istället...!

Tisdag 23/9: EF-träning! Idag jobbar vi med volter, skänkelvikningar, aktivera, minska och öka stora mittvolten med tagen bakdel, övergångar. Gick så bra så!!

Onsdag 24/9: Tar ett litet pass på utebanan.... vi är inte speciellt engagerade utan sprätter mest omkring utan plan. Men vi övar på lite byten när vi väl startat upp bakbenen.... det var nog mer än en månad sedan vi övade på dom. Kom i alla fall fram till att det var nog mest Matte som tappat all taming....!

Fick lite bilder från tävlingen i söndags. Det är kul med bilder.... men de visa oxå verkligheten och den är inte alltid så rolig! Jaja... men det får vi bjuda på! Tycker jag ser ut som en stoppad korv.... ;)

Fotograf på dressyrbilderna: Thomas Larsson

Torsdag 25/9: Red ut!

Fredag 26/9: Tar ett lättare pass, regnet hänger i luften och vi håller oss på behörigt avstånd om det skulle börja regna. Vi jobbar med att runda ryggen i alla gångarter, kvicka upp aktiviteten i bakbenen med bibehållen rundhet  i ryggen, vi leker lite med byten. Fy vilken dålig timeing Matte har! Figge däremot gör ju bara vad matte säger.... och har hon fel timeing så blir det fel...! *suck* Figge var mjuk och fin. Däremot så börjar han se ut som en raggsocka..... behöver nog klippa honom ganska snart. Ser att vi är 2 veckor tidigare än förra året.... nå, han får nog en klippning nästa vecka..... men det är ju SÅ tråkigt att klippa!!

Lördag 27/9: Vilar! Matte är och hjälper en kompis att röja i hennes trädgård!!

Söndag 28/9: Åker upp och kör. Vi är ute ca 45 minuter och Figge känns faktiskt trött när vi kommer tillbaka. Det var flera uppförsbackar som lätt kan suga musten ur hästarna. Vi var ute helt själva och det gick så bra så!

Och andra sidan så är han väldigt långhårig....!

eXTReMe Tracker